Opprett en konto

For å kunne prøve appen gratis og få tilgang til alt innholdet i appen, må du som forelder først opprette en konto på denne hjemmesiden, www.stabenfeldtdigital.no. Det går ikke an å opprette en konto i appen.

Slik gjør du: Velg først hvilken app barnet ditt er interessert i; Penny & Friends, GIRL:IT eller Kickerz, og klikk på «Prøv gratis». Du oppretter deretter en konto ved å angi din e-postadresse og et passord. Du kommer til å få en verifiseringskode på e-post som du skal bekrefte. Dette gjør vi av sikkerhetsgrunner, slik at ingen utenforstående skal kunne registrere din e-post. Du må deretter fylle ut kortinformasjonen din. Hvis du avslutter abonnementet før gratisperioden er omme, betaler du ingenting. Du avslutter abonnementet ved å logge inn på denne hjemmesiden, www.stabenfeldtdigital.no. Barnet ditt kan nå laste ned appen på sin mobil fra App Store (iOS) eller Google Play (Android). Når barnet ditt har lastet ned appen skal barnet logge inn (Innlogging for abonnenter) med din e-postadresse og valgte passord. Barnet ditt skaper så en profil i appen ved å først angi et brukernavn (det trenger ikke være barnets ekte navn) og velge en avatar. Barnet ditt skal så velge en hest/et kjæledyr/en fotballspiller (avhengig av hvilken app dere har valgt) og gi hesten/kjæledyret/fotballspilleren et eget navn.

Ja, appen er tilgjengelig på norsk, svensk og finsk. I appen kan du enkelt endre språk i barnets profil.

Last ned appen

Du kan laste ned appene fra Google Play eller App Store. Du velger app-versjon utfra barnets operativsystem i mobilen. Det er enten iOS (Apple) eller Android (Samsung, OnePlus, Xiaomi, Google etc.).

Prøv gratis

Ja, barnet ditt prøver appene gratis i 1 måned! Hvis du har fått en rabattkode med et annet tilbud, oppgir du den når du oppretter kontoen din. Det går ikke an å opprette en konto i appen.

Hvis du bare vil utforske en app før du som forelder oppretter en konto, har du også muligheten til å gjøre det, men da har du ikke tilgang til alt innholdet i appen og kan kun lese ett magasin.

Du laster da ned appen og registrerer deg med din e-postadresse og et passord. Du kommer deretter til å få en verifiseringskode til din e-post som du skal bekrefte. Dette gjør vi av sikkerhetsgrunner, slik at ingen utenforstående skal kunne registrere e-postadressen din. Barnet ditt skaper så en profil i appen ved å oppgi et brukernavn (det trenger ikke være barnets ekte navn) og velge en avatar. Barnet skal så velge en hest/et kjæledyr/en fotballspiller (avhengig av hvilken app dere har valgt) og gi hesten/kjæledyret/fotballspilleren et navn. Barnet ditt kan nå prøvelese et magasin og spille de lærerike og morsomme spillene. For å få tilgang til alt innholdet i appen må du som forelder opprette en fullstendig konto ved å logge inn med din e-postadresse og valgte passord på denne hjemmesiden.

Du kan også utforske appen raskt ved å klikke på utforskermodus oppe i høyre hjørne. Da trengs det ingen registrering, men barnet ditt skaper da ikke noen profil og kan kun lese magasinet.

Abonnement og betaling

Du kan betale trygt og sikkert med bank- eller kredittkort. Du angir kortet ditt når du som forelder oppretter en konto.

For å administrere abonnementet ditt logger du inn med din e-postadresse og valgte passord på denne hjemmesiden, www.stabenfeldtdigital.no. Klikk deg så videre til din profil. Her ser du hvilket abonnement du har. Vær obs på at du kun kan håndtere abonnementet her og ikke i appen.

Ja, alt du trenger å gjøre er å opprette en konto for en av appene, og så kan du logge inn med samme e-postadresse og passord. Hvis du vil ha tilgang til hele innholdet i mer enn en app, må du logge inn og angi det på denne hjemmesiden, www.stabenfeldtdigital.no. Når du har logget inn, klikker du på den appen du vil legge til ved å klikke på «Prøv gratis». Du må så velge et abonnement og angi kortinformasjonen din igjen.

Vi har et abonnement:

  • Månedlig for 59 kr i måneden

Du kan endre kortet ditt når som helst. Du gjør det ved å logge inn på din konto på denne hjemmesiden, www.stabenfeldtdigital.no.

Når du har logget inn, klikker du på «Administrer abonnement». Under Betalingsmetode klikker du på «Legg til betalingsmetode» og fyller inn informasjonen for det kortet du vil legge til.

Klikk så på «Legg til kort». Det kortet du nå har lagt til kommer til å bli gjeldende. Du kan nå slette det gamle kortet hvis du vil.

Når du har logget inn, klikker du på «Administrer abonnement». Under «Gjeldende abonnement» klikker du på «Avslutt abonnement». Bekreft deretter ved å klikke på «Annuller abonnement».

Om appen

Du samler poeng i appen ved å spille de lærerike og morsomme spillene i magasinene. Hvert magasin inneholder fem spill, og hvert spill gir deg 90 poeng. Det betyr at hvis du spiller ferdig alle spillene i et magasin, får du 450 poeng for hvert magasin.

I hvert nytt interaktivt magasin er det flere lærerike og morsomme spill. Ved å spille belønnes barnet ditt med poeng, merker og nye nivåer. Med poengene kan barnet ditt utvikle og ta seg av dyret sitt eller spilleren sin, og utfordre venner i appens toppliste.

Copyright © 2022 Stabenfeldt | Stabenfeldt Digital |  All rights reserved

Svensks  | Norsk  | Finsk